make-up skin care salon workshops informatie contact knappe kappers

Skin Care

Bij Mooi zo! worden de behandelingen gegeven met producten van het merk Clephar, YonKa of van het merk LOOkX.

Wat maakt Clephar zo bijzonder?

Clephar is een huidverzorgingsmerk dat gemaakt wordt in een apotheek. De producten worden ook wel Dermato-cosmetica genoemd wat betekend dat ze wettelijk gezien op de grens liggen tussen cosmetica en geneesmiddelen. Terwijl reguliere cosmetica in hoofdzaak de buitenste huidlagen verzorgen gaat Clephar verder nl:

- door een maximale dosis aan actieve werkstoffen

- doordat ze diep in de huid worden gebracht door exclusieve transportsystemen

- doordat ze de huidcellen (re)activeren en belangrijke tekorten aanvullen

De werking van de Clephar huidverzorging is onderworden aan strenge en uitgebreide klinische testen en deze werking is dan ook wetenschappelijk aantoonbaar. Uiteraard zijn alle producten vrij van parabenen en hypoallergeen. Het beste product voor iedereen met een allergische huid, acne, eczeem, rosacea, couperose of clienten die chemotherapie ondergaan. Of bij een gezonde huid om de huid te hydrateren, teverstevigen, te liften, op te frissen of extra te voeden met vitamines A, C en E.

Wat houdt de YonKa Skincare filosofie in.

Producten op basis van aromatherapie. De basis zijn 5 verschillende kruiden nl Lavendel, Rozemarijn, Geranium, Cypres en Thijm. Deze essentiele olien hebben tesamen een heerlijke geur die zorgen voor een positieve beleving. Daarnaast zorgt aromatherapie/phytotherapie op natuurlijke wijze voor je huid. Vrij van parabenen, zware metalen en kunstmatige kleur- en geurstoffen. 

De Yon-Ka behandelingen zijn behandelingen die niet alleen je huid stimuleren of kalmeren maar ook een positief effect hebben op je geest. Bijzonder is het gebruik van een Lucas Championnere waardoor lauwe waterdamp met de bekende Yonka Quintessence over de huid vernevelt wordt.

Wat houdt de LOOkX Skincare filosofie in.

Elke huid wordt in het kader van de LOOkX Skincare filosofie als uniek gezien.
De LookX behandelingen in de salon zijn pure wellness-treatments met diverse massages en vooral gericht op ontspanning en huidverbetering met hoogwaardige producten.